Monday, June 29, 2009

ceh,effect movie itu sungguh mantap konon.

since i have only a few days left before i fly to perlis, i have to cherish the moments that i have here. so, bila je my friends ajak hangout, i will say jom jom *dgn nada yang excited. so, yesterday she ajak keluar. but so sad peah and hafizah tak boleh join. there were 3 of us. she, za and me.


cey cey za, pakai braces yang match dgn baju.
p/s : za dah add matahari, she bila lagi?haha

before boleh watch movie together, kiteorang kena teman she pergi meeting.untuk modelling club dia.ha?modelling club?haha.this one i just made up the name of the club. meeting dia lama sampai za and i end up minum air 2 gelas. and sambil she bermeeting, za bercerita pasal the mmu's life. best best.

p/s: za. lyana paling suka part za jalan, and tak nmpak sliding door and ur glasses terbelah dua.

and then,si za ni dia takut kereta dia kena sawan,eh.i mean saman. so,we decided to park tempat lain.


sempat bercamwhore in the car

za,what is the purpose you put this thang on your dashboard?
ha. kan dah tergolek bunga dia bila bawak laju sangat.

memandangkan kiteorang dah dekat area putrajaya, so we went to alamanda. and and si she ni tak pernah pergi alamanda.eh.kesian kat she.ish ish. first movie choice yang kiteorg nak tgk is 17 again.but then, seats yang tinggal are the first and second row.oh tak mau tak mau.




kami kakak pendek yang cool.HAHA


oh and and and we end up tengok movie yang terbest. best gila gila.i mean tip top la. dia punya effect pun mantap sampai tak sampai 1 hour movie tu, kiteorg dah keluar.tak sanggup nak tgk sebab best sgt sgt. dia punya demon tu, ala ala dalam cerita ultraman,bak kata za.

za and she,siapalah yang nak sgt tgk cerita ni.oh btw,sesiapa peminat cerita ultraman bolehla terjah wayang sekarang and dptkan tiket untuk cerita ni.cepat cepat dia punya ticket tgh selling fast ala ala transformers punya cerita.

see you guys next thursday, if you guys pergi.

okay. TATA


10 comments:

  1. rase nak tgk movie tu 2 kali la, jom. best laaaa.

    ReplyDelete
  2. ending dia mcm fucker kan
    kejap je onigen tu matiw

    watefa ''

    ReplyDelete
  3. haha.ending dia?haha.sumaph best gila cerita tu smpai ending pun tak tgk.cis membazir je tgk cerita ni."i want my money back and i dont enjoy the show".eh euwwww.u pun tgk cerita ni.

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. lawak ah korg nih.

    ReplyDelete
  5. lawak?haha.si iskandar tulah yg lawak.siap tgk cerita tu smpai hbs.ingat ending lagi tu.onigen ape ntah.hahaha.ampun isk.HAHAHAH.harap harap dia tk bace cmmnt ni.

    ReplyDelete
  6. cik yan lagi excited.
    siap post dlm blog lg.


    gila makcikness ;P

    ReplyDelete
  7. alamak.u bace gak comment ni.haha.u yang excited.siap tau ending lagi tu.kantoi.

    ReplyDelete
  8. i tgk sbb org blnja.

    haha.

    baik u bt entry baru
    kasi cerita remaja skit

    asyikasyik style mkckness.

    ;P

    ReplyDelete
  9. elehhh.nak suruh i buat entry baru sebab you ketagih nak bace kan.hahahaha.
    suka hati je panggil style makcikness. ni the latest trend la.u je ketinggalan. :P

    ReplyDelete