Tuesday, February 9, 2010

Nak balik rumah, pleaseeeee

Today : Danial punya birthday

Happy 16th birthday, cousin :D. Cepat buat partayyyy, nanti kiteorang datang rumah. hehe

I tak sabar nak balik this thursday but Ewan kata ticket I still pending. Freaaaakyy man, kalau tak dapat ticket nak balik. But yesterday I dah text Ewan gedang tanya mcm mane I punya ticket lepas tu dia kata "don't worry". Eh sebenarnya dia reply "k dun wori". Busuk gila cara dia type sampai I kena tengok betul betul ape dia type.

Butttttttt, tadi I on the phone dengan Madonna* my sister, dia kata ticket I tak confirm lagi. Dona kataaaa, "pleasee worry". haha. Okay, sekarang I dah takut kalau takde ticket. ish, takkan I nak stay dekat Perlis ni. NO NO NOOOO. Nampaknya kalau takde tiket, maybe terpaksa naik bas. ishhhhh. Another long long long longgggg journey.

Lepas tu Madonna cerita pasal nura/ azie/ or panggilan dia di rumah iaitu Gee. Dia tu pandai sangat tak check and rupe rupenye dia tak bayar yuran lagi. heh, Takpe Gee, kalau gugur taraf Uitm, duduk je rumah. Tak payah belajar dah. Tak pun kahwin jeeee. :D

Tomorrow ade test Finance. Semalam konon konon nak study tapi pergi tengok cerita case 39 pulak dah. Mmg tak insaf insaf lagi. Dekya lagi lawak. Dia kata

"okayyy, yana malam ni kita study"

bila dah malam

dia pergi tengok cerita zombieland pulak dah.

Lepas tu dia kata

"okayyyy, yana kita nak tutup laptop, tak nak online facebook, kita nak belajar"

Lepas tuuuu, dia tutup laptop and beberapa minit kemudian, dia pergi dekat meja Dila yang laptop tengah on, dia kata

"Dilaaaaaaaaa, nak pinjam laptop, nak onlineee'

Ntah ape ape kan? konon konon tak nak online, lepas tu pergi meja Dila online jugak. I rase penat je dia off laptop.

So, semalam. Tiga tiga pun tak belajar dalam bilik tu. EH, dila belajar sikitlah :D

yay yay, lusa nak balik rumah. I miss my hooooomeeeeeyyy. :D

2 comments:

  1. balik nanti she nak update semuaaaa ceritaaaaa.

    ReplyDelete
  2. yeah. tak sabar mahu balikkkkkkkkkkk :D

    ReplyDelete