Thursday, June 17, 2010

Tinggal Kenangan :)

Today, nak cerita pasal one of my fav song yang kalau dengar ulang berapa banyak kali pun tak kisah. Lagunya berjudul, heh, guna berjudul. Tinggal Kenangan by Saleem. The first time I dengar lagu ni time makan dekat dining mayang and tetibe je keluar lagu ni, and time makan tu, boleh pulak kawan I si Arnie tu siap menyanyi lagu ni and sejak tu I jatuh cinta dengan lagu ni.

Bila I pergi je bilik Cik Siti, confirm I request suruh dia bukak lagu tinggal kenangan and dia mcm sampai, "takde lagu lain keeeee?" And kalau lepak bilik Cik Siti pastu time tu ade kwn I si arnie tu, nanti I cnfirm akan suruh Cik Siti bukak lagu Saleem and Arnie asyik asyik nak dgr lagu Madah berhelah , Ziana Zain punya lagu. haha. Anddddddddd, tak sangka selalunya pilihan lagu I yang Cik Siti akan bukak dulu sampai kadang kadang si Arnie boleh merajuk sebab si Cik Siti ni pilih kasih.hehehehehehe

Oh,ade one time ni, I katalah dekat Cik Siti, please bukak lagu Saleemmmmm, pleaseeee. pastu dia kata "okay, kejap tau" . Sekali, dia pergi bukak lagu Tan Sri SM Salim tu. ceh,pastu dia kata,"laaaaaaaaaaaah,ni pun Salim jugak"

Ohh, I tau i discover lagu ni lambat gilaaa and dieorg kata Saleem amik lagu ni dari penyanyi Indonesia. But, I tak kisah, yang penting I suka version Saleem lagiii.

Few days earlier, I pergi godek godek utube, and sekali terjumpa ade sorg ni main piano lagu Tinggal Kenangan. Gila excited I tengok sampai boleh ulang banyak kali. Anddddd, I decided nak try main lagu ni but disebabkan kat utube takde tutorial lagu ni,so I belasah je. Inilah hasilnyaaaa, yeah lagu ni khas untuk Siti Nursaiha and Shazlina yang sanggup kasi I dgr lagu ni ulang ulang kali even dieorang menyampah bila I asyik request suruh bukak lagu Saleem ni. hihihihihi. Oh, juga untuk peminat Saleem. hahahahah,oh lupaaaaa, thanks jugak dekat Nurazihanie, my pretty lil sister yang sanggup recordkan untuk I even tomorrow dia ade test account. ish, baik kan yan panggil gee pretty? hehehehe :)



video

*nak dekat habis video, tu suara Harith bersin from upstairs. :|

2 comments:

  1. awesome!
    super duper hot okay!
    u bole main even x de tutorial...jelezzz nyee!!

    ReplyDelete
  2. yayaaaaaaaaa. :D
    haha, super duper hot? haha
    tu main bantai jeee. :|

    ReplyDelete