Friday, July 2, 2010

Gee asyik menghitung hari :|

Sorry Q, lambat gila baru nak upload video. sebab mcm byk salah tekan key terus mcm tak smgt nak upload video lagi pun camera girl aka azihanie tu dia pemalas nak rakam byk kali untuk liyana. -_________-

oh raween, the second song tu untuk ween. hehehehe, but sorry intro pun dah salah. aaaaaaah -_________-. ohh, yang liyana kata nak mainkan ween lagu special tu, bukan yang ni tau. Lagi satu lagu tapi mcm tak pass pass main. haha

ohh ni lagu Taio Cruz break your heart and The Maine Into Your Arms. :)


video

Disebabkan I selalu lepak di rumah sahaja, kebanyakan masa pun dihabiskan bersama family. Kalau lepak dgn my sister Gee itu, dia ni tak habis habis dok menghitung hari untuk menanti kepulangan boyfriend dia yang pergi vacation ke turki. Dia tak boleh menerima hakikat yang phone dia dah menjadi cengkerik, takde lagi text messages frm dia punya boyapreng. And haritu punyalah dia happy sebab boleh contact boyapreng dia through fb kan. mak aihh, hari hari kalau boleh nak check inbox. And tetibe dalam 2 hari ni, inbox dia ZERO, NONE, KOSONG. apa lagi kecewa lah dia kan sampai dok fikir kenapa Ridhwan tak kasi msg dekat dia and disebabkan tiada khabar berita from Ridhwan, ade ke hari ni dia pergi google "terrorist in Turki" Like what theeeeeeeeeeeeee. -______________-"

And time haritu kiteorg buat "Sister's day out", dia mcm not being herself. Selalunya kalau sampai time makan kan, dia confirm berebut nak tgk menu pastu mcm nanti semua benda pun nak makan. Taaaaaaaaaaaapi, betapa peliknya Gee ni, dia kata TAK NAK MAKAN LAH. fuiyooooo, kalau dgr dia ckp tak nak makan, tu mcm GILA AJAIB LAH. mcm once in a year je dia ckp "tak nak makan". Semua sebab rindu sampai tak lalu nak makan. Okay, maybe dia akan marah I sebab tulis pasal ni. hahahahaha.



Lepas tu, tak nak makan konon.Dahlah makan cendol I sampai setengah -______-. Takpe lah, kami share the fat. heh.



Lepas dah habis sister's day out kena ambik budak bising ni. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Eh sebenarnya nak cerita pasal Gee je, terpesong daaaaah. :|

btw, aaaaaaaaaaaaaaaaa, cuti cuti Malaysia dah nak habis. Hari isnin dah kena pergi class. Tidaaaaaaaaaaak. :(

No comments:

Post a Comment