Thursday, October 8, 2009

not good

hari ni sangat sangat menyesal sebab tak baca soalan test tu betul betul. heh, penat je dok highlight konon konon "this part sangat sangat penting" . yang penting, test 2 fin i sure teruk.terima kasihlahhh. so, sekarang tgh menyesal menyesal and menyesal and menyesal.

i peliklah dgn lecturer, knp bila nak dekat final baru nak kasi assignment yang berlonggok longgok. kenapalah tak kasi awl awl. eh, tapi kalau kasi awl pun, macamlah i nak buat awl awl. the point is, kenapa perlu tensionkan kami yang dah sedia tension dgn test and quiz yang belambak tu. lecturer human resource i lagi pelik, siap suruh berlakon lagi tu. kiteorg punya group tajuk dia boycott, pastu dia kata "okay, u guys boleh buat sepanduk or bla bla bla bla". pelik pelik. tak boleh ke kasi asignment yang biasa biasa je? yang penting i nak jadi narrator je. i fail bab belakon nih. cik siti boleh lah, dia mmg hebat bab bab acting ni.

i rasa rambut i dah nak mengalami keguguran tahap melampau sebab ketensionan. next week sure paling hectic, tension or maybe i akan jadi separa gila. mungkin i kena mintak dkt ani "koyok". dia supplier koyok yang terbesar pernah i jumpa.

report untuk fin and critical thinking tak start lagi. ish. macam mana nih. risau risau. okay, i nak pergi tampal koyok sekarang. heh.

3 comments:

  1. lahhhh. koyok pun tak tau. koyok tu sejenis kuih yang diperbuat dari sri lanka *my friend yang ckp.

    ReplyDelete