Saturday, November 21, 2009

ewan suka beli cerita crap :D

yesterday, disebabkan my mum nak tengok cerita midsommer murders yang dia dok tunggu dari pukul 8 tu, i terpaksalah mengisi masa dengan tengok cerita wrong turn 3 yang my brother beli. wrong turn 1 and 2 mcm best gila kan, part yang dia kerat kerat orang lepas tu makan, mcm cool gila.okay,psycho gila. my sister and i mcm excited nak tengok cerita ni sebab kiteorang expect cerita ni best.

but sumpah, cerita dia mcm crap gila sampai my sister dona tu ckp

"ni cerita prison break ke ape"

the next movieeee, kiteorang tgk jennifer's body. i knowwww kalau mcm peminat setia megan fox, sure akan cakap best gila cerita ni. but, too baddd, i rasa cerita ni pun sama je dengan wrong turn tu. wht? sacrifice sebab nak jadi popular? ntah ape ape je.


dua dua cd ni my brother, ewan tu yang beli. dia mmg suka beli cerita cerita crap. tapi, yang penting, cerita yang dia beli sure mcm makan makan orang, potong potong orang lepas tu buat souppp,takpun organ organ orang dia buat jeruk, i knowww, yummy kan kan?

yang paling tak tahan, ade one day ni, dia mcm excited gila

korangggggg, aku beli cd baruuuuuuu

pastuu, bila keluarkan je dari plastic, "HANTU JERUK PURUT" wht the? kiteorang mcm

"tuuuu, dah tengoklahhhhhh, cd pun ade kot"

last last dia tengok dengan harith and dua orang tu dok jerit sama sama mcm ape ntah. but setakat ni, cerita yang paling best ewan beli adalah THE RUIN. yang tu besttt :D

kesimpulannnya, bila ewan kata dia beli cd baru, don't get too excited. HAHAHAHAHAHA :D *takpe, ewan tak baca blog i, so i selamat.

2 comments:

  1. tulahhh, title pun mcm bangang.tapi takut sikit lahhh. hahha

    ReplyDelete